Walk and Coach

Hvad betyder Walk & Coach

Walk & Coach er i al sin enkelthed en traditionel coaching samtale, som foregår mens man går en tur i naturen.

Hvorfor gå, mens du bliver coach’et?

  • Når du ændrer kontekst – ændrer du tænkning.  Som supplement til de veldokumenterede fordele ved at motionere har videnskabelige undersøgelser vist, at du føler dig mere rolig, afslappet og tilpas, når du går i naturen. Det forbedrer kreativiteten og skaber grundlag for helt nye perspektiver. Det er derfor ideelt, når der skal tænkes klart, der skal skabes nye ideer og træffes nye beslutninger ift. din forretning og/eller dit arbejdsliv.
  • Du slår 2 fluer med et smæk. Mange har svært ved at få tid nok til at motionere og tilbringer det meste af døgnet på kontoret og i mødelokaler uden meget fysisk aktivitet, hvilket i sidste ende er forbundet med en sundhedsrisiko. På denne måde får du motioneret både dine mentale ressourcer og din fysik.
  • Afstressende og uformelt. Naturen giver rum for flere og dybere refleksioner, og det gør det nemmere at fokusere og sætte den travle hverdag og opgaverne på pause. Det skaber mere afslappede samtaler – det er nemmere at åbne sig op, sanse, føle og beslutte.

At gå er dertil en af de allersundeste motionsformer overhovedet. En gå-tur “renser” dit hovede og reducerer bekymringer. Du forbrænder stresshormoner og ændrer ikke kun din krop, men også dit sind, din holdning og dit humør. Når man går slapper man af og gen-aktiverer kroppen ved at styrke musklerne og øge blodcirkulationen gennem kroppen. Det betyder at ilt og glukose når din hjerne, så sindet og beroliges, man forbedrer sin mentale kapacitet og tænkning skærpes. Ligesom andre former for motion fører en gå-tur også til frigivelse af kroppens naturlige lykkestoffer – endorfiner. Og det bidrager målrettet til din fysiske sundhed, mentale opmærksomhed, afslapning, indsigt og kreativitet. What’s not to like:-)

Hvor kan man gå?

Som udgangspunkt foregår Walk & Coach på ruter, der er “afprøvet”, og som tager cirka 1 time at gå. Der rundes til sidst af med vigtigste læringspunkter og fremadrettede handlinger, som input til den videre proces efter coach-sessionen.

Geografiske mødesteder/udgangspunkter er:

  • Ved Frederiksdal – Furesøvej 3C, 2830 Virum.
  • På Parkeringspladsen ved Hjortekær Port, Lundtoftevej 320, 2800 Lyngby
  • På Klampenborg Station – Dyrehavevej 1, 2930 Klampenborg

Praktik

Husk praktiske gå-sko. Hvis det regner eller sner medbringer jeg ekstra paraply:-) Ved alle mødesteder/udgangspunkter er det nemt at parkere.

For nærmere information eller spørgsmål ring på 40 85 64 13