Stresscoaching

Sover du dårligt om natten? Har du svært ved at løse opgaver, som du plejer at have helt styr på? Glemmer du ting? Føler du dig stresset – enten lejlighedsvis eller ofte?

Så kan det være en god investering at få professionel hjælp til at forstå, håndtere og forebygge stress.

Jo hurtigere du får hjælp, jo bedre – det er meget bedre at tage stress i opløbet end at ende med at blive sygemeldt.

Med et stresscoaching-forløb får du værktøjer til at få stress ud af din krop, får klarlagt, hvad der forårsager din stress og hvordan du kan undgå og forebygge stress fremadrettet. Undervejs i forløbet bliver du fulgt tæt, og du vil blive klædt på til fremadrettet at takle og forebygge stress, så du både på kort og langt sigt vil opleve, at du får mere energi, overskud, flere ressourcer og bedre balance i dit liv.

Du lærer, hvordan du kan tænke og arbejde proaktivt, at sige til og fra, lærer at mærke dig selv, prioritere og vælge i overensstemmelse med dine egne værdier og mål, og du får en øget kropsbevidsthed, så du bliver opmærksom på dine stress-signaler og kan handle på det.

Sammen sætter vi spot på, hvordan dine adfærds- og reaktionsmønstre med fordel kan justeres eller ændres, så du får flere ressourcer i dagligdagen og bruger din energi til det, der er nyttigt for dig selv og dine nærmeste i såvel dit arbejds- som privatliv. Undervejs i forløbet kigger vi på dit liv som helhed, dine værdier og prioriteringer og hvad der skal til, for at opnå balance i dit liv.

Et stress-coaching forløb er et effektivt og fokuseret forløb, der som udgangspunkt består af 7 enkeltstående samtaler med hjemmeopgaver mellem samtalerne. Forløbet tager i sin helhed omkring 2,5-3 måneder. De første 3 samtaler afholdes med cirka 1 uges mellemrum og de sidste med ca. 2-4 uger i mellem. Du kan se nærmere information om forløbet for private her.

Stress-coachingforløbet er gennemtestet, afprøvet og værktøjer og metoder har en dokumenteret meget positiv effekt på både den korte og lange bane. Erfaringen viser, at 95% af dem, der gennemfører et målrettet stresscoaching-forløb har fået det markant bedre og har fået sin energi og sit gamle jeg tilbage, når forløbet afsluttes.

Med udgangspunkt i præcis dine behov, og hvor du er lige nu, tilpasses forløbet, så det kan fungere som katalysator for din proces og din personlige udvikling.

Et typisk forløb kan bestå af følgende:

Samtale 1: Forståelse for stress og konkret afstressning

Samtale 2: Forståelse af stressmønstre og værktøjer til proaktivitet

Samtale 3: Afdækning af værdier, leveregler og værktøjer til prioritering

Samtale 4: Redskaber til styring af tid og balance i livet

Samtale 5: Tema-/behovsbaseret coaching og fastholdelse af nye mønstre

Samtale 6: Mål for fremtiden og fastholdelse af nye mønstre

Samtale 7: Tema-/behovsbaseret coaching og fastholdelse af nye mønstre

Stresscoaching forløbet kan foregå enten ved fysiske møder, telefonmøder eller en kombination. Samtale 4 og samtale 6 vil som udgangspunkt foregå som “walk & talk” coaching i naturskønt område eller som telefoncoaching.

For yderligere information eller spørgsmål ring og hør nærmere på 40 85 64 13.