Din Coach Partner

Din Coach Partner er etableret af Lone Bekker, som er en meget erfaren chef, coach, projektleder og konsulent.

Din Coach Partner’s vision er at skabe personlig udvikling, der både fører til forretningsmæssig værdi og trivsel for den enkelte.

Din Coach partner’s mål er at levere fokuserede, effektive, værdiskabende og udviklende professionelle samtaler, som skaber varige forandringer hos den enkelte og deres forretning.

Metodemæssigt arbejder jeg med udgangspunkt i både min ledelsesmæssige samt HR- og coach-faglige viden, værktøjskasse og erfaring og integrerer derfor også sparring og rådgivning i min coaching-praksis.

Du vil typisk få “hjemmeopgaver” mellem samtalerne og redskaber og værktøjer, der sikrer, at nye vaner, ny adfærd og/eller arbejdsmetoder bliver en forankret del af dit fremtidige arbejds- og privatliv. Det er et grundlæggende princip, at coachingen skal være “hjælp-til-selvhjælp”.

Gennem coachingen skabes refleksion, bevidsthed, afklaring, læring og udvikling og målrettet handling muliggøres. Coachingen foregår i et fortroligt og reflekterende “rum”, hvor der sættes “spot” på et eller flere emner/temaer som vælges af dig. Det kan f.eks. være en konkret problemstilling, en ønsket forandring, et svært dilemma, et mål, et udviklingsønske, en udfordring, en opgave eller en karriereafklaring.

Gennem spørgsmål, aktiv lytning, feedback, “forstyrrelser”, hypoteser, tydeliggørelse af kontekst, interesser, perspektiver og positioner hjælper jeg med at få indsigt i muligheder, undersøge, fokusere afklare og lægge en “plan”, så du når dine forretningsmæssige og personlige udviklingsmål.

Alle samtaler foregår i et fortroligt rum. Jeg tilbyder også telefon-coaching.

Ring på 40856413

Om Lone Bekker

Karriere:

2017- p.t.  Coach og konsulent i eget firma ”Ressourcer i Vækst” og freelance rådgiver for AS3 Transition.

2013-2017 Natur- og Miljøklagenævnet, Udviklings- og sekretariatschef

2011- 2013 Naturstyrelsen, HR- og kvalitetschef

2002 – 2011 DSB, Uddannelseschef, HR Manager, projektleder

2001 – 2002 Deloitte Consulting, People Manager

1998 –2001 Post Danmark, Organisationsudviklingschef og souschef

1994 – 1998 Danfoss A/S, Projektleder og Intern change konsulent

Uddannelse og certificeringer (uddrag):

Cand. Merc. Handelshøjskolen i Århus

EMCC practitioner coach v. Attractor/Mannaz

Stress-coach v. Forebyg Stress

Bidrag til Bedømmelse (BtB) v. CfL

Jungs Type Index (JTI/MBTI) v. CfL

Prince2 Foundation and practitioner v. DJØF

Executive Coach v. The Coaching company

Privat:

Jeg er gift og har 3 børn på hhv. 8, 10 og 12 år. Udover at bruge fritiden på min familie og venner, så elsker jeg at istandsætte og indrette gamle huse. Jeg nyder at bo ved og aktivt bruge naturen i forbindelse med såvel sport, familie-liv og mit professionelle virke. Jeg holder mig i form ved lange gå og cykel-ture samt løb og tennis.